Vi har tyvärr haft problem med hackers och flera kunder har blivit drabbade. Detta resulterar i att leverantören nu begränsat nyttjandet av en linje (ett abonnemang). Det har tidigare varit möjligt att registrera en box med appen STBEMU PRO och dess MAC adress i systemet och samtidigt använda abonnemanget på en Smart TV via exempelvis appen Smart IPTV.

Det finns alltså två sätt att använda sitt abonnemang, med registrerad MAC adress och med s.k. m3u länk och tidigare kunde man alltså ha båda men nu har man begränsat den möjligheten så ni som har en box kan alltså INTE använda er m3u till mobil enhet eller på en Smart TV.

Detta är temporärt tills vårt nya system är på plats och man arbetar febrilt med detta, vi hoppas vi ser en lösning ganska omgående och vi håller detta ajour här på hemsidan.

Om du nu har en box med STBEMU PRO och samtidigt kör en Smart TV eller en mobil enhet på abonnemanget så finns en annan lösning. Vi kan ta bort er MAC adress från abonnemanget och ni kan installera en ny app i er box som använder m3u. Appen vi rekommenderar heter IPTV Smarters Pro och finns att ladda ner på https://globaltv.se/is.apk

Vi kommer att lägga upp en instruktions video för detta under morgondagen.

Väljer ni att installera IPTV Smarters Pro så kontaktar ni oss på info@globaltv.se och får då login och instruktioner.

 

Vänligen

GlobalTV