Vi hade för ca 2 veckor sedan ett avbrott på 2 timmar och dagarna som följde hade vi en del störning. Vi och våra kunder har märkt en försämrad tjänst dessa två veckor och vi har idag fått klarhet i vad som sker. Uppgraderingen var inte bara mjukvara och patch utan man har dubblat RAM på samtliga servrar och flyttat över till hypersnabba SSD diskar. I så komplicerad och belastad driftmiljö har man också lastbalansering och den biten är inte riktigt klar.

Justering kan endast göras under belastning så man arbetar kontinuerligt för att öka tillgänglighet på tjänsten i detta avseende nu.

Vi ber om ert tålamod och vill passa på att tipsa om att ni har många ersättningskanaler för de flesta kanaler och för er som har boxar har vi gjort en video som enkelt visar hur ni uppgraderar till senaste versionen av vår app som nu tillhandahåller mediaspelaren VLC.

EPG, dvs tv tablå har en tid varit borta från de viktigaste Svenska kanalerna SVT 1, SVT 2 SVT 3 Svt4 osv men är nu återställd, därmed också funktionen catchup för dessa.

Vänligen

GlobalTV