VAD ÄR GLOBALTV.SE

GlobalTV.se är sedan två år tillbaka auktoriserade återförsäljare för nätverket GEN IPTV. Vi tillhandahåller service och support, felanmälningar och STB Boxar. Vi erbjuder 3 mån, 6 mån eller 12 mån abonnemang samt 12 timmar gratis prov innan köp av abonnemang.

Generellt erbjuder nätverket ett enormt utbud väldigt billigt men i utbudet med över 9000 live kanaler och över 25 000 filmer/serier förekommer fel som kan uttrycka sig som helt stängd kanal, fel språk eller text, kanaler som går i loop och buffriga kanaler. Vi felanmäler aktivt tillsammans med många andra ÅF och åtgärdstiden kan vara från någon enstaka minut till flera dagar beroende på felets karaktär.

Vi jobbar oerhört hårt för att upprätthålla god service  men GlobalTV har inte tillgång till den faktiska utrustningen (serverhallarna) och vi förlitar oss på att GEN IPTV fortsätter att behålla sin plats som NR1 inom IPTV världen med mycket duktig och dedikerad teknisk kompetens.

Tyvärr är det en del oseriösa återförsäljare i omlopp som vi vill varna för. Det handlar om köp av STB Box som ej levereras trots förskottsbetalning. Brist i garantier om utrustning går sönder men mest vanligt är att kund köper 1 år men endast får 1-3 mån och sen går det inte att nå ÅF för återbetalning.

GlobalTV.se är ditt seriösa val om du önskar ett spännande och bra utbud av IPTV. Vi håller vad vi lovar och köper du 1 år så får du 1 år. Kontaktar du oss info@globaltv.se så får du svar.

Vi har haft en svarstid på ärenden inom 1 timma, oftast inom 5-10 minuter men vi växer snabbt och vi lovar numera svar inom 24 timmar. Oftast håller vi oss inom 5-10 min men när trycket ibland blir högt hinner vi inte med helt enkelt.

Slutligen vill vi betona att vi gör allt vi kan för en god leverans av IPTV till dig som kund men felar en sändning har vi inte direkt access att själva kunna åtgärda felen. Vi felanmäler snabbt och postar även felen på globaltv.se

Vi lämnar garanti 1 år på den android box ni köper av oss men för abonnemangen lämnar vi ingen garanti. Vi erbjuder däremot att ni får prova tjänsten gratis i 24 timmar så ni kan se hur det fungerar innan ni bestämmer er för att köpa abonnemang.

Vill ni har information om GEN IPTV, göra inlägg för frågor ni kanske har direkt till nätverket så kan ni använda forumet som du finner här: https://geniptv.net/